Drenge giver måger afføringsmiddel: Her er resultatet

Du kan se Nørgaards Netfix på TV 2 PLAY

Man siger, at det bringer held at få fuglelort på sig. Og netop den frase fik et par unge teenagedrenge taget lidt for bogstavligt, da de begav sig ud i en noget usædvanlig prank. 

I en blanding af afføringsmiddel og noget, der minder om tortillachips lægger de unge teenagedrenge et par kopper med deres specialblanding ud på en strand til mågerne. 

Der går naturligvis ikke lang tid, før de sultne måger er overbegejstrede for maden, som de gavmilde drenge har lagt ud. 

Men efter et par hurtige bidder, får de andre strandgæster sig noget af en ubehagelig overraskelse. 

Mågerne får bloppet masser af held ud på en række gæster, som kan gå hjem og føle sig heldige efter et rent ud sagt skidt strandbesøg. 

Selvom denne prank er et kendt klip fra internettet, er komikeren Martin Nørfaard ikke i tvivl om, hvad han synes om de frække ballademageres prank. 

- Den er genial og ondskabsfuld, siger Martin Nørgaard. 

Komikeren konkluderer, at det må være den rødhårede teenager, der står bag pranken. Måske fordi han ifølge Martin Nørgaard er træt af, at de andre strandgæster kan nyde solen, nu når han ikke kan.  

- Hvis jeg ikke kan nyde solen, så er der ingen, der skal, siger Martin Nørgaard. 

Han sammenligner han ham lidt med en anden mand, der ikke er så vild med måger. 

I et klip fra en speedway-konkurrence får en racerkører nikket til en måge midt på banen, som hurtigt forsvinder ud af billedet. Til det har komikerne kun en ting at sige. 

- Vi nikker til fugle, hvorfor ikk', hvorfor ikk', synger komikeren til melodien 'Fugle' med den danske musikgrupe Djämes Braun. 

Se hele klippet øverst i artiklen

Hvis du dog er mere til at være den eksemplariske elev, så er der her et forslag til, hvordan du imponerer din lærer allerbedst. Se klippet her: 

Nørgaards Netfix

Komikeren Martin Nørgaard sætter vores færden på de sociale medier under humoristisk lup og laver jokes på alt, hvad vi elsker at hade ved internettet.

Kom med tips til serien, se flere klip og køb billetter på Nørgaards Facebookside.

Nørgaards Netfix sendes hver mandag kl. 21.25 på TV 2 ZULU fra 31. august.

Du kan se programmet - lige når du har lyst - på TV 2 PLAY