Nu kan du fjerne reality-familie fra nettet

Du kan se Nørgaards Netfix på Tv 2 PLAY

Er du også træt af, at den amerikanske reality-familie med Kardashian-søstrene overfylder din computerskærm, hver gang der sker noget nyt i deres liv? Så er der endelig hjælp at hente til dig.

For nu kan du downloade en app til din computer, som gør det muligt at fjerne alle Kardashian-nyheder fra dit 'Newsfeed'. Og komikeren Martin Nørgaard har allerede prøvetestet den for dig, og han garanterer, at det virker til perfektion. 

- Bare rolig, jeg har tjekket, det her filter fjerner ikke noget porno, forsikrer Martin Nørgaard sit publikum om. 

Men faktisk er komikeren sĂĄ begejstret for Kardashian-filteret, at han forstĂĄr, hvorfor grundlæggeren af app'en vil af med de rige realitystjerner. 

- Formålet med filteret er, at Kardashian overskygger 'rigtige' nyheder på internettet, siger Martin Nørgaard og fortsætter.

- Den eneste grund til at skrive om Kim Kardashian i de rigtige nyheder er, hvis hun har opfundet kuren mod kræft. 

Og med den i mente er komikeren ikke engang sikker pĂĄ, at Kim Kardashian ville fĂĄ lov at tage æren for sin opdagelse, hvis hun fandt kuren mod kræft. Reality-stjernen er nemlig gidt med rapperen Kanye West, der ogsĂĄ er kendt for sine upassende kommentarer om andre kendte. 

- SĂĄ ville Kanye bare overtage pressemødet og sige: Faktisk synes jeg, at BeyoncĂ© opfandt en bedre kur, siger Martin Nørgaard, der henviser til den skandaløse rapper Kanye Wests tidligere akavede udbrud under interviews. 

Se hele klippet øverst i artiklen

Nørgaards Netfix

Komikeren Martin Nørgaard sætter vores færden på de sociale medier under humoristisk lup og laver jokes på alt, hvad vi elsker at hade ved internettet.

Kom med tips til serien, se flere klip og køb billetter på Nørgaards Facebookside.

Nørgaards Netfix sendes hver mandag kl. 21.25 pĂĄ TV 2 ZULU fra 31. august.

Du kan se programmet - lige nĂĄr du har lyst - pĂĄ TV 2 PLAY