Av, av! Derfor skal du ikke pille ved elledningerne

Du kan se Nørgaards Netfix på TV 2 PLAY

For sidste gang i denne sæson løber Nørgaards Netfix over skærmen mandag aften på TV 2 Zulu, og her viser komiker Martin Nørgaard et klip i forbindelse med segmentet ”Sindssygt nyt fra Rusland”.

I klippet, som du kan se øverst i artiklen, tager en gruppe unge russere ud for at røre ved elledningerne med en lang, spids genstand.

Som ventet er det en dårlig idé, for der kommer et voldsomt elektrisk stød, da russerne får kontakt med en af elledningerne, der hænger i luften.

USA frygter russisk internet-terror pĂĄ havbunden

I segmentet om Rusland nævner Martin Nørgaard også, at den amerikanske flåde frygter, at Rusland vil ødelægge et kabel på havbunden, der står for 95 procent af al internettrafik over Atlanten.

Det virker risikabelt, joker Martin Nørgaard, at ét kabel kan have så stor betydning for internetforbindelsen mellem verdensdelene.

- Det er sgu da megaskræmmende. Russerne skal holde sig langt væk fra vores netkabler, siger Martin Nørgaard.

Se klippet øverst i artiklen.

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvad der ville sket, hvis mågerne fik afføringssmiddel, kan du se resultatet herunder:

Nørgaards Netfix

Komikeren Martin Nørgaard sætter vores færden på de sociale medier under humoristisk lup og laver jokes på alt, hvad vi elsker at hade ved internettet.

Kom med tips til serien, se flere klip og køb billetter på Nørgaards Facebookside.

Nørgaards Netfix sendes hver mandag kl. 21.25 pĂĄ TV 2 ZULU fra 31. august.

Du kan se programmet - lige nĂĄr du har lyst - pĂĄ TV 2 PLAY