Snydt pĂĄ nettet: Men burde hun have gennemskuet det?

Du kan se Nørgaards Netfix på TV 2 PLAY

Det er ikke altid let at gennemskue, hvem man chatter med pĂĄ nettet. 

Men for en 64-ĂĄrige kvinde Ekstrabladet har interviewet, burde den røde alarmklokke nok have været ringet for længst. Det mener komikeren Martin Nørgaard, der i ZULU-programmet 'Nørgaards Netfix' ikke er imponeret af kvindens realitetssans.

Den 64-årige kvinde har chattet med en mand, der påstår, han bor i Danmark, men ikke taler dansk. Og han vil have hende til at overføre 30.000 kroner til ham, så han kan han betale en anden mand for at finde nogle forsvundne millioner frem.

Og nu vil kvinden have svar på, hvordan man finder ud af, om ens internetkæreste er ægte - og svaret er klart fra Martin Nørgaard:

- Det du gør er, at du fortæller den historie til et andet menneske, og mens du hører den komme ud af munden på dig selv, så skulle du gerne tænke: Hov nu kan jeg da godt selv høre det, joker komikeren.

Se det vanvittige klip øverst i artiklen

Tidligere er Nørgaard også blevet klog på måger. Så hvis du nogensinde har undret dig over, hvad der vil ske, hvis de får afføringssmiddel, kan du se resultatet herunder:

Nørgaards Netfix

Komikeren Martin Nørgaard sætter vores færden på de sociale medier under humoristisk lup og laver jokes på alt, hvad vi elsker at hade ved internettet.

Kom med tips til serien, se flere klip og køb billetter på Nørgaards Facebookside.

Nørgaards Netfix sendes hver mandag kl. 21.25 pĂĄ TV 2 ZULU fra 31. august.

Du kan se programmet - lige nĂĄr du har lyst - pĂĄ TV 2 PLAY