TV

Seerne har stemt: Her er det største øjeblik nogensinde i 'Vild med dans'

Se 'Vild med dans' på TV 2 PLAY

'Vild med dans'-seerne og brugerne på tv2.dk er ikke i tvivl.

Det største øjeblik nogensinde i 'Vild med dans' fandt sted sidste år - uden for det normale 'Vild med dans'-studie.

I en afstemning blandt fem af de største øjeblikke i programmets ti-årige historie, som var nomineret af brugerne på programmets Facebook-side, vinder Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holsts højtflyvende freestyle fra sidste års finale i Forum Horsens nemlig en overlegen sejr.

Læs også: Satser alt med freestyle: Aldrig set før i 'Vild med dans'

Efter mere end 2.000 afgivne stemmer har parrets freestyle fået hele 44 procent af stemmerne - langt foran David Owe og Vickie Jo Ringgaards freestyle fra sæson to, som fik 26 procent af stemmerne på andenpladsen.

Se Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holsts freestyle i videoen øverst og se David Owe og Vickie Jo Ringgaards freestyle i videoen her.

Alting lykkedes

For Silas Holst, der har deltaget i 'Vild med dans' seks gange og vundet de to, står netop sidste års freestyle, som blev danset til Sia-hittet 'Chandelier', da også som en af de bedste danse, han nogensinde har koreograferet.

- Jeg havde altid haft en drøm om at komme op og svæve, men det kunne først lade sig gøre, da vi kom til Horsens. Hele ugen gik jeg og var nervøs for, om det hele nu kunne lade sig gøre. Gik det galt, ville vi være helt "fucked". Men alting lykkedes bare, alting hang så flot sammen, og det var virkelig et stort øjeblik. Det er klart en af de fedeste danse, jeg har lavet, siger Silas Holst til TV 2.

Læs også: 10 års jubilæum: Se 'Vild med dans'-proffernes allerførste dans

Ved en lignende afstemning her på tv2.dk for to år siden - og altså inden sidste års freestyle - blev en anden af Silas Holsts danse kåret som det mest mindeværdige øjeblik. 

Dengang vandt hans rumba med Malena Belafonte fra 2009-afstemningen. Den dans var også med i opløbet i år, men måtte tage til takke med en fjerdeplads efter to ovennævnte freestyle-danse samt Erik Peitersen og Marianne Eihilts freestyle fra finalen i første sæson af 'Vild med dans', der løb med 15 procent af stemmerne og en tredjeplads.

Se Erik Peitersen og Marianne Eihilts freestyle i videoen her.