TV

TV 2 afslører: 'Vild med dans' kommer igen i 2016

Se 'Vild med dans' på TV 2 PLAY

Mere end én million danskere har i gennemsnit fulgt 12. sæson af 'Vild med dans' i løbet af efteråret. Og knap er vinderparret af årets konkurrence sluppet fri af konfettiregnen, før TV 2 meddeler, at det populære danseprogram vender tilbage på skærmen igen i 2016.

Det afslører TV 2's underholdningschef Gitte Madsen.

- 'Vild med dans' er en stærk tradition i TV 2's efterår, og derfor kommer vi naturligvis endnu stærkere tilbage i 2016. I en verden i forandring er der brug for positive begivenheder at samles om, og som vi kan dele med hinanden. Vi er stolte over, at 'Vild med dans' i Danmark er samlingspunkt for over en million danskere. Det forpligter, og derfor gør vi os umage igen næste år, siger Gitte Madsen til TV 2.

'Vild med dans' bygger på det britiske koncept 'Strictly Come Dancing' og havde premiere i Danmark i foråret 2005. Siden den første sæson har mere end 120 kendte danskere begivet sig ud på hele Danmarks dansegulv, ligesom utallige professionelle dansere har fået deres folkelige gennembrud i programmet.

Læs også: 10 års jubilæum: Se 'Vild med dans'-proffernes allerførste dans

13. sæson af 'Vild med dans' ruller over skærmen i efteråret 2016.

I videoen øverst kan du se åbningen af årets 'Vild med dans'-finale og i videoen hunder showdansen fra åbningen af 'Afgørelsen''.