TV

'Danmark har talent' er tilbage: Se dommernes vilde ankomst

Se 'Danmark har talent' på TV 2 Play

Forvent det uventede! Dét er mottoet for den kommende 'Danmark har talent'-sæson, som byder på utallige kuriøse og spektakulære optrædener.

Alene dommernes ankomst til de indledende auditions i Falkonersalen i København er som taget ud af en Gevalia-reklame. For de dumper bogstaveligt talt ned fra himlen.

Se den vilde video-trailer til showet øverst.

Der tages hul på den nye sæson af talent-showet lørdag d. 26. december på TV 2.

Nabiha kaster nyt stjernestøv over showet

Selv om seerne i anden sæson af 'Danmark har talent' må undvære den dansktop-elskende TopGunn i dommerpanelet, er der kompetent erstatning i form af sangerinden Nabiha, som kaster nyt og internationalt stjernestøv over showet.

I intro-traileren gør hun da også en særligt ekstravagant entré, da hun kastes ud fra Peter Frödins lille sportsflyver som "Den oversavede dame" og lander på en overdimensioneret luftmadras ved TV 2s domicil på Teglholmen i København.

Her modtages hun af en velkomst-komité, bestående af tidligere balletdanser Cecilie Lassen, som var eneste kvinde i dommerkvartetten i første sæson, og den velkendte værtsduo Felix Smith og Christopher Læssø.

Verdensmanden Jarl Friis-Mikkelsen, der på bedste agent 007-facon ankommer i speedbåd, er også tilbage i dommerpanelet, som altså nu har fået en ligelig kønsfordeling: Jarlen, Frödin, Cecilie og Nabiha.

Sæson 2 af 'Danmark har talent' har premiere lørdag d. 26. december kl. 20.00 på TV 2 - varm op med første sæson lige nu på TV 2 Play

'Danmark har talent' - sådan er reglerne

AUDITIONS: Første skridt på vejen til at komme med i 'Danmark har talent' er via en række auditions, som i efteråret blev afholdt Falkoner Centret i København. Her mødte over 200 talenter fra hele landet op for at optræde for dommerpanelet.

UDVÆLGELSEN: De talenter, dommerne sender videre fra hver audition, skal igennem ‘Udvælgelsen’. Her skal de fire dommere indsnævre feltet af deltagere til de i alt 28 acts, der ender med at stå på scenen i live-programmerne.

KNAPPERNE: Hver dommer har en rød knap foran sig, som de kan trykke på, hvis de vil fravælge en deltager. Har tre af dommerne trykket på knappen, er deltageren ude. På dommerpanelet er også en gylden knap, som hver dommer må trykke på én gang i hele forløbet. Den sender deltageren direkte videre til live-programmerne.

LIVE-PROGRAMMER: I live-programmerne er det seerne, der med deres sms-stemmer kan hjælpe med til at sikre, at lige netop deres favoritter bliver i konkurrencen og går videre til henholdsvis semifinalerne og finalen.

PRÆMIEN: Til vinderen af ‘Danmark har talent’ er der – ud over æren – en præmie på intet mindre end en kvart million danske kroner!