TV

91-årige Gogge storflirter med ny talentdommer

Se 'Danmark har talent' på TV 2 Play

- Skal vi mødes bagefter?

Sådan siger 91-årige Georg Larsen, også kaldet "Gogge", til den nye talentdommer Nabiha, kort efter at han er trådt ind på scenen til sin audition i 'Danmark har talent'.

Hans friske udmelding kommer tydeligvis bag på Nabiha, der har svært ved at finde en grimasse, der kan passe i situationen.

Se videoklip fra 'Danmark har talent' øverst

Nabiha: Han kunne være min oldefar!

Selv om den pensionerede brandmand Gogge ikke ligefrem er kærestepotentiale for Nabiha, lader hun sig alligevel charmere af hans væsen, indrømmer hun over for TV 2.

- Gogge er jo en helt fantastisk personlighed, som kommer ind på scenen og bare charmerer på en måde, som ingen andre gør i det her program. Han bliver jo ved med at køre på mig. Han stopper ikke, og det er dødcharmerende, siger hun og fortsætter.

- Det er virkelig grineren, for han kunne være min oldefar! Men oppe i hovedet er han jo 25 år, konstaterer hun med en lun latter.

"Man glemmer ikke Gogge"

Hvordan dommerne tager imod Gogges sangoptræden, der består Pavarotti-arien 'Torna a Surriento' eller på dansk 'Tilbage til Sorrento', vil vise sig i sæsonens andet afsnit af 'Danmark har talent' på lørdag.Men det kan afsløres, at dommerne er meget uenige om hans præstation.

Hos Nabiha har Gogge dog gjort et uudsletteligt indtryk - alene ved sin blotte tilstedeværelse.

- Det, jeg husker allermest ved Gogge, er hans gnist, hans ild. Hvis man møder Gogge, så glemmer man ham sgu ikke, lyder det fra 'Deep Sleep'-sangerinden, som tilføjer.

- Men det er jo også dét, som det her program kan gøre. Man møder jo nogle mennesker, som er virkelig fantastiske på den ene eller den anden måde, mener hun.

På spørgsmålet om, hvorvidt Gogge - ud over at være et festligt livsstykke - også er en mester ud i flirteriets kunst, svarer hun:

- Om han er god til at flirte? Han holder sig i hvert fald ikke tilbage, kan man sige. lyder Nabihas konklusion.

Andet afsnit af 'Danmark har talent' vises lørdag d. 2. januar kl. 20.00 på TV2 - du kan også se eller gense første afsnit gratis på TV 2 Play

Sådan sendes 'Danmark har talent' på TV 2

AUDITION-PROGAMMER:

'Danmark har talent' indledes med fem audition-programmer, hvor dommerpanelet præsenteres for mere end 200 forskellige acts i Falkonér Centret i København. Programmerne sendes på lørdage fra 26. december 2015 til 30. januar 2016. (Med pause lørdag d. 16/1).

UDVÆLGELSEN:

I det femte auditionprogram slutter dommerpanelet af med at udvælge de ialt 28 acts, som går videre til live-programmerne. Fire acts er allerede sendt direkte videre via de fire dommeres individuelle tryk på "guldknappen ".

LIVE-PROGRAMMER:

I syv live-programmer indsnævres feltet af talenter løbende frem til den store finale.

De FIRE INDLEDENDE LIVE-SHOWS, hvor der i hvert program udvælges tre talenter ud af syv, sendes 6. februar, 13. februar, 20. februar og 27. februar.

De TO SEMIFINALER, hvor der i hvert program udvælges tre talenter ud af seks, vises 5. marts og 12. marts.

I FINALEN optræder seks acts, og den endelige vinder kåres. I programmet indgår desuden en "dommernes surprise". Finalen sendes 19. marts.

'Danmark har talent' på de sociale medier

Find backstage-billeder og andet unikt indhold på de sociale medier: