TV

Det så du ikke på tv: Her er Pilatespigernes og Sundays fulde optrædener

Se 'Danmark har talent' på TV 2 Play

Når mere end 200 talent-aspiranter skal optræde på scenen i to minutter foran dommerpanelet i 'Danmark har talent', er der indimellem ikke plads til at vise deres fulde optrædener i de færdigklippede tv-programmer.

Derfor fik seerne kun et kort udpluk af blandt andre comedy-duoen Sjov Business, bestående af Ida Guldborg Høyer og Vicki Thykær fra Bramming, der optrådte som de provinsielle pilatespiger Jette og Jytte.

De fik ellers grinene frem hos publikum, da de iført tætsiddende, lyserøde træningsdragter og udstående tandsæt lavede "styrke knæ-øvelser" på kæmpestore gym-bolde.

Se pilatespigernes fulde optræden i videoklippet øverst

Freestyle-danseren Sunday fik stor ros af dommerne

Heller ikke freestyle-danseren Sunday fik fuld tidsmæssig credit for sin præstation ved den indledende audition, hvor han ellers fik stor ros af dommerne.

- Jeg synes, du er en af de stærkeste dansere i det her regi, lød imponeret fra den tidligere kongelige ballerina Cecilie Lassen, som ellers er kendt for at være en hård dommer, når det gælder danseoptrædener.

Meddommerne Peter Frödin, Jarl Friis-Mikkelsen og Nabiha var alle enige med Cecilie og havde kun positive ord til overs for Sundays fantasifulde dans.

Nedenfor kan du se Sundays uforkortede audition-optræden

Sæsonens første live-program i 'Danmark har talent' sendes lørdag d. 6. februar kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play

Sådan sendes 'Danmark har talent' på TV 2

AUDITION-PROGAMMER:

'Danmark har talent' indledes med fem audition-programmer, hvor dommerpanelet præsenteres for mere end 200 forskellige acts i Falkonér Centret i København. Programmerne sendes på lørdage fra 26. december 2015 til 30. januar 2016. (Med pause lørdag d. 16/1).

UDVÆLGELSEN:

I det femte auditionprogram slutter dommerpanelet af med at udvælge de ialt 28 acts, som går videre til live-programmerne. Fire acts er allerede sendt direkte videre via de fire dommeres individuelle tryk på "guldknappen ".

LIVE-PROGRAMMER:

I syv live-programmer indsnævres feltet af talenter løbende frem til den store finale.

De FIRE INDLEDENDE LIVE-SHOWS, hvor der i hvert program udvælges tre talenter ud af syv, sendes 6. februar, 13. februar, 20. februar og 27. februar.

De TO SEMIFINALER, hvor der i hvert program udvælges tre talenter ud af seks, vises 5. marts og 12. marts.

I FINALEN optræder seks acts, og den endelige vinder kåres. I programmet indgår desuden en "dommernes surprise". Finalen sendes 19. marts.