TV

TV 2 bekræfter: 'Badehotellet' får endnu en sæson

Se 'Badehotellet' på TV 2 PLAY

Rekordhøje seertal, rekordhøje vurderinger og et umætteligt engagement på Facebook.

Tredje sæson af 'Badehotellet', hvis sidste afsnit løber over skærmen nu på mandag, har været en stor succes for TV 2.

Og til de cirka 1,5 million danskere, der de seneste mange mandage trofast har fulgt intrigerne på Andersens Badehotel i Nordjylland, har TV 2 allerede inden sæsonfinalen godt nyt – 'Badehotellet' vender nemlig tilbage med en ny sæson.

Måske endnu flere sæsoner?

- Jeg er rigtig glad for at kunne bekræfte, at der kommer en fjerde sæson af 'Badehotellet'. Vi sætter utrolig stor pris på den fantastiske opbakning, seerne giver til serien, og de mange fans kan allerede nu godt begynde at glæde sig til sæson fire, siger fiktionschef på TV 2, Katrine Vogelsang, og tilføjer:

- Der har fra begyndelsen været et ønske om at lave fem sæsoner af 'Badehotellet'. Nu er den fjerde bekræftet, og det ser lyst ud for en femte sæson også.

Læs også: Test dig selv: Hvor meget ved du om 'Badehotellet'?

Første sæson af 'Badehotellet', der foregik i 1928, havde premiere i december 2013, og i nu tre år har den nordjyske sommeridyl været med til at lyse de danske tv-skærme op i de mørke vintermåneder.

Nye gæster kommer til

Manuskriptforfatterne bag 'Badehotellet', Hanna Lundblad og Stig Thorsboe, er i fuld gang med at skrive manuskriptet til den nye sæson og lover, at der fortsat bliver masser af drama på hotellet.

- Fjerde sæson bliver et fornøjeligt gensyn med alle de gamle gæster, men der dukker også nye ansigter op på det lille badehotel. Både nogle der tager hovedindgangen belæsset med dyre læderkufferter, og andre der banker på køkkendøren med hatten i hånden. For vi er kommet til sommeren 1931, og verdenskrisen er for alvor kommet til Danmark. Men der er jo også en hel del historier, vi har sat i gang, som vi selvfølgelig kommer til at høre meget mere om, siger makkerparret til TV 2.

Læs også: Eksklusivt: Se 'Badehotellet'-forfatternes egne noter

'Badehotellet' er den første TV 2-fiktionsserie til at blive forlænget med en fjerde sæson siden 'Hotellet' i 2002. Sæson fire forventes at få premiere først i det nye år.

Se sæsonfinalen på TV 2 mandag aften klokken 20 eller se snigpremieren på afsnittet allerede nu på TV 2 PLAY. Få et smugkig på afsnittet i videoen her.

Snigpremiere hver mandag

Hver mandag aften, når 'Badehotellet' er blevet vist på TV 2, kan du på TV 2 PLAY se snigpremieren på næste uges afsnit.

Her kan du selvfølgelig også se de to første sæsoner af tv-serien.

Se 'Badehotellet' på TV 2 PLAY her.