TV

Ekspert bruger fræk metafor i Nyhederne

Du kan se Natholdet på TV 2 PLAY

Onsdag aften havde Anders Breinholt besøg af komiker Christian Fuhlendorff i Natholdet, og de kiggede på et klip fra TV 2 Nyhederne, hvor forfatter Pia Bach Damsgaard blev spurgt ind til, hvorfor der er 1,3 millioner singler i Danmark.

- Der findes dem, der ser en kæreste som en slags glasur på deres livs kage – en kage, som de måske godt kan spise og nyde uden glasur – men de vil gerne have den her glasur, men det skal så være en glasur, som smager rigtig godt: en kvalitetsglasur, siger Pia Bach Damsgaard, der er stifter af singlespot.dk.

Glasur-metaforen fra nyhedsudsendelsen kan dog – særligt i den sammenhæng, det er fortalt i – tolkes på en helt bestemt måde.

- Dér handler det om at spise meget banan. Det går vist i smagen – på ”glasuren”. Jeg skal lige være med på, hvad det er for en ”glasur”, hun snakker om, siger Christian Fuhlendorff.

- Jeg tror, man kan finde en video inde på Redtube (hjemmeside med porno, red.), forsikrer komikeren.

Natholdet har fået lavet en T-shirt med citatet fra Pia Bach Damsgaard.

- Vi sender selvfølgelig en T-shirt til Pia og også til Frederik Gejl, som har tippet os om Pia. Det er hele citatet én for én på den her T-shirt. Og lur mig, om det ikke kunne gå hen og blive en landeplage på et eller andet tidspunkt, siger Anders Breinholt.

Se klippet øverst i artiklen.

Og husk, at du kan se Natholdet på TV 2 PLAY

Se mere på TV 2 PLAY

Der er masser af muligheder for gode grin, når Anders Breinholt i selskab med medværter kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af.

Se eller gense hele udsendelsen af Natholdet på TV2 PLAY.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på tv2play.dk. Første måned er gratis.