Tv

Skilsmisse?

TV2 søger medvirkende til en serie om kærlighed og skilsmisse. Bente Jæger

Står du midt i en skilsmisse eller arbejder I på at undgå den svære skilsmisse?

Holdet bag den anmelderroste dokumentarserie "Til døden os skiller”, som blev sendt på TV2 i foråret, søger medvirkende til en serie om kærlighed og skilsmisse. Vi søger par med børn, der overvejer en skilsmisse, samt par, der har truffet beslutningen og nu står midt i en skilsmisse. 

Projektet er tilknyttet en af landets dygtigste skilsmisse behandlere, og det vil her være muligt at få et forløb med konsultationer i forbindelse med optagelserne. Behandleren vil bl.a. hjælpe med at skabe god dialog og aftaler, der fungerer for alle parter. 

Send en mail og fortæl om din/jeres situation til christian@movingdoc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt. Du/I er også velkomne til at blive ringet op af en af vores instruktører til en uforpligtende snak om programmet.

De bedste hilsner, Mira Jargil og Christian Sønderby Jepsen fra produktionsselskabet Moving Documentary