Hent app'en tvtid - Danmarks bedste tv-guide

Med tv-guiden tvtid, til både iOS og Android, får du en smart tv-oversigt for kanalerne TV 2, DR og mange flere.

Savner du overblik over, hvad der er af programmer i Tv? Lad tv-guiden tvtid let og overskueligt vise dig, hvad der er i Tv nu, senere i dag, i aften og de kommende 14 dage. Vi viser dig også dagens premierer - altså hvilke programmer vises for første gang på dansk Tv.

Hent vores gratis tvtid app til iOS, iPhone og iPad i App Store her

Hent vores gratis tvtid app til Android smartphone og tablet i Play Store her

Det bedste ved tvtid?

Med tv-guiden tvtid får du det perfekte overblik. Der er forskellige kategorier, som du kan vælge at fremhæve for et bedre overblik, herunder: Film, Serier, Sport, Nyheder, Underholdning, Dokumentar, Natur & Videnskab samt tv-programmer til børn.

Herved får du en nem programoversigt i tv-guiden og kan let søge på specifikke programmer, der passer til de kategorier, som du kan lide. Er du for eksempel specielt interesseret i dokumentarer, vil alle dokumentarprogrammer på de forskellige kanaler være fremhævet med en orange bjælke. Programmer inden for sport derimod vil være fremhævet med en blå bjælke.

Tv-guiden er delt op af en gylden tidslinje, der indikerer den aktuelle tid, samt hvilke programmer der er i gang på de respektive kanaler. Derved kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvilket program du vil se. Dertil vises der for ethvert program både billeder samt en dansk programbeskrivelse, så du hurtigt kan se og læse, hvad udsendelsen handler om på dansk.

Hvad kan tvtid tilbyde dig?

Med app'en tvtid får du en dansk tv-guide over alle programmer, film og serier på alle tilgængelige kanaler i Danmark og udlandet. Du kan selv redigere i listen for kanalerne, rangere disse og tilføje over 100 andre kanaler til oversigten, såsom BBC, CNN, NRK 1 eller Al Jazeera.

Med tvtid får du en let og hurtig tv-oversigt over blandt andet disse programkanaler:

 • TV 2
 • TV 2 Charlie
 • TV 2 News
 • TV 2 Zulu
 • TV 2 Fri
 • TV 2 Sport
 • DR1
 • DR2
 • DR 3
 • DR K
 • DR Ramasjang
 • DR Ultra
 • Dk4
 • 3
 • 3 +
 • Kanal 4
 • Kanal 5
 • Kanal 6
 • Kanal 9
 • Nickelodeon
 • Disney Channel
 • Cartoon Network
 • Discovery Channel

Hent vores gratis tvtiv app til iOS, iPhone og iPad i App Store her

Hent vores gratis tvtid app til Android smartphone og tablet i Play Store her

App'en kan personaliseres efter dine behov og ønsker

Du kan tilmed favorisere programmer i tv-guiden tvtid gennem stjernen over til dine ‘favoritudsendelser’, og herved har du din egen tv-guide over dine absolut yndlingsprogrammer. Du kan også via kalenderfunktionen sørge for, at du aldrig går glip af eksempelvis ‘Vild med Dans’ eller 'Danmark har talent' ved at trykke på kalenderikonet i det valgte program. Gør du dette, bliver dit yndlingsprogram automatisk lagt ind i din foretrukne kalender.

Som en ekstra funktion i tv-guiden tvtid kan du også dele udsendelser i fjernsynet med dine venner, så I altid kan følges ad i de forskellige udsendelser og derved undgå at misse et program og den efterfølgende snak derom.