TV 2 apps: TV 2 PLAY, NYHEDER, SPORT, VEJR og TV

Med apps fra TV 2 er du altid opdateret indenfor TV 2 PLAY, SPORT, NYHEDER, VEJR og TV.

Meget mere end bare TV

TV 2 er i front på apps til smartphones og tablets til både iOS og Android. Du er døgnet rundt opdateret på de allerseneste nyheder med TV 2 NYHEDER, på TV 2 SPORT får du alt det vigtigste fra sportsverdenen, med TVTID finder du programoversigter og med TV 2 VEJR finder du ud af, hvordan vejret bliver i dag, i morgen og de næste par dage. Disse apps er blandt de mest brugte apps i Danmark.

Gratis App's til både iOS og Android

Vores populære apps, der har flere end 100.000 brugere er TV 2 PLAY, TV 2 NYHEDER, TV 2 SPORT, TV 2 VEJR, TVTID og 'Danmark har talent', og de alle kan hentes i både Apple Store til iOS samt Google Play Store til Android.

Hent alle vores app's til iOS direkte fra Apple Store

Hent alle vores app's til Android direkte fra Google Play Store

TV 2 PLAY app

Med app'en TV 2 PLAY har du altid adgang til TV 2s kanaler og programmer. Læs mere om app'en TV 2 PLAY og download den her

TV 2 NYHEDER app

Med app'en TV 2 NYHEDER får du seneste nyt fra ind- og udland. Vi fortæller dig, hvad der sker, mens det sker. Du kan derudover tilpasse app'en som du ønsker, alt efter dine interesser. Læs mere om app'en TV 2 NYHEDER og download den her

TV 2 SPORT app

Med app'en TV 2 SPORT bliver du opdateret på de allernyeste sportsnyheder, mulighed for at se livescores og meget mere. Læs mere om app'en TV 2 SPORT og download den her

TV 2 VEJR app

Med app'en TV 2 VEJR får du de allernyeste prognoser - indlands- og udlandsvejrudsiger. Her finder du ud af, om du skal tage paraplyen med eller tage de bare sandaler på. Læs mere om app'en TV 2 VEJR og download den her

TVTID app

App'en TvTid er en let og overskuelig programoversigt for både danske og udenlandske kanaler og programmer. Læs mere om app'en TVTID og download den her

DANMARK HAR TALENT app

Med app'en 'Danmark har talent' kan du spille med under showet og stemme under live-programmerne.

Vi arbejder dagligt på at forbedre og udvikle vores apps, derfor bestræber vi på, at der hver uge kommer nye opdateringer af TV 2 apps. Vi tager altid meget gerne imod inputs og feedback af vores apps - dette foregår i henholdsvis Apple Store og Google Play Store.