TV 2 30 år

Kom med Cecilie Frøkjær og Anders Breinholt til TV 2s 30 års fødselsdagsfest

Kan du huske dengang telefonen blev mobil og computeren blev bærbar eller dengang da Danmark vandt EM i fodbold?

Måske kan du også huske da statsministerens kone blev Vild Med Dans? Da Frederik og Mary blev gift, muren faldt og den første dansker fløj ud i rummet?

Det er bare nogle af de store øjeblikke, som danskerne og TV 2 har delt, og som du kan være med til at fejre, når TV 2 i anledning af sin 30 års fødselsdag byder til kæmpe show i Odense.

Showet foregår torsdag 4. oktober i Odeon i Odense, hvor Cecilie Frøkjær og Anders Breinholt leder os igennem en aften, hvor der kigges tilbage på de sidste 30 års største øjeblikke, med masser af kendte gæster, sjove gensyn og underholdning i topklasse.

Vi skal bl.a. nyde godt af følgende kunstnere på scenen: 

- D-A-D

- Christopher

- L.O.C

- Jokeren

- En (hemmelig) udenlandsk kunstner

- Lis Sørensen

- Pernille Rosendahl

- Jeppe K

- 'Anden' - Anders Matthesen

- Martin Brygmann 

Det hele bindes sammen af husorkestret 'The Antonelli Orchestra' og ifølge de to værter, Cecilie Frøkjær og Anders Breinholt er der lagt op til en aften med både nogle af de største danske og udenlandske musiknavne og masser af både sjove og rørende gensyn samt store overraskelser.

'Det store fødselsdagsshow' optages i Odeon i Odense torsdag 4. oktober fra kl. 18.30, og billetterne kan købes via Billetlugen her.

'Det store fødselsdagsshow' sendes på TV 2 lørdag 6. oktober klokken 21.20.