Har du udfordringer med testamentet eller er der strid om familiearven?

16x9
TV 2 søger medvirkende til en ny dokumentarserie om arv og testamente. Foto: Nordisk

Nordisk Film TV søger medvirkende til en ny dokumentarserie om arv og testamente.

Det kan være, at du står overfor at skrive testamente, men er i tvivl om hvem du vil tilgodese og hvordan dine efterladte vil tage det? Eller måske står du midt i en svær arvestrid, som du gerne vil have løst? Som medvirkende i programmet får du stillet professionel mediation og jurist til rådighed, i forsøget på at opnå forsoning eller afslutning af din arvesag. Send os en uforpligtende mail og fortæl om din situation: arv@nordiskfilmtv.com

”Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af det produktionsselskab, der producerer programmet for TV 2. Produktionsselskabet er i den forbindelse selvstændigt dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan til enhver tid finde information herom i produktionsselskabets privatlivspolitik: (link til produktionsselskabets privatlivspolitik). Alle henvendelser om behandlingen af dine oplysninger skal rettes til produktionsselskabet.”