Tv

Har du udfordringer med testamentet eller er der strid om familiearven?

TV 2 søger medvirkende til en ny dokumentarserie om arv og testamente. Nordisk

Nordisk Film TV søger medvirkende til en ny dokumentarserie om arv og testamente.

Det kan være, at du står overfor at skrive testamente, men er i tvivl om hvem du vil tilgodese og hvordan dine efterladte vil tage det? Eller måske står du midt i en svær arvestrid, som du gerne vil have løst? Som medvirkende i programmet får du stillet professionel mediation og jurist til rådighed, i forsøget på at opnå forsoning eller afslutning af din arvesag. Send os en uforpligtende mail og fortæl om din situation: arv@nordiskfilmtv.com

”Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af det produktionsselskab, der producerer programmet for TV 2. Produktionsselskabet er i den forbindelse selvstændigt dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan til enhver tid finde information herom i produktionsselskabets privatlivspolitik: (link til produktionsselskabets privatlivspolitik). Alle henvendelser om behandlingen af dine oplysninger skal rettes til produktionsselskabet.”