Tv

Ny sæson af DANMARK HAR TALENT – tilmeld dig her!

DANMARK HAR TALENT er endelig tilbage med en ny sæson. TV 2

Går du med et helt særligt talent, du kunne tænke dig at prøve af foran hele Danmarks befolkning? Så kan du tilmelde dig 'Danmark har talent 2019'.

Endelig er DANMARK HAR TALENT tilbage med en ny sæson, der sendes på TV2 til efteråret.

Sad du i løbet af sidste sæson, og ærgrede dig over, at du ikke selv stod på scenen, har du masser af lyst til at optræde og underholde, eller går du rundt med et helt særligt og spirende talent i maven, så har du nu muligheden for at tilmelde dig programmet.

Læs mere og tilmeld dig lige her: https://www.shortaudition.net/Danmark-har-talent-2019

I DANMARK HAR TALENT er der plads til alle former for talent, så uanset om du er sanger, musiker, danser, komiker, tryllekunstner – eller noget helt andet – så er det bare med at tilmelde dig.

Giv din dygtige nabo, ven eller familiemedlem et kærligt skub, hvis de har brug for det, eller mærk efter, om det i virkeligheden skulle være dig? Man kan både tilmelde sig som solist eller gruppe, og vinderen går herfra med en stor pengepræmie.

Der afholdes auditions i København i slutningen af maj 2019, hvor man optræder foran fire kompetente dommere og et publikum, og går man videre til live shows, skal man optræde igen i efteråret.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på: talent@blu.dk.

”Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af det produktionsselskab, der producerer programmet for TV 2. Produktionsselskabet er i den forbindelse selvstændigt dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan til enhver tid finde information herom i produktionsselskabets hjemmeside: (www.blu.dk). Alle henvendelser om behandlingen af dine oplysninger skal rettes til produktionsselskabet.”