Tv

TV 2 søger hjemmeboende unge, der drømmer om at flytte hjemmefra

TV 2 søger hjemmeboende unge i alderen 20-30 år til en ny sæson af  programserien “Skrub af skat”.

Drømmer du om at flytte hjemmefra, men har svært ved at tage det store spring? Måske har du svært at finde det helt rigtige sted? Måske rækker pengene ikke til at betale husleje? Eller også er det bare virkelig belejligt at blive hjemme i de trygge rammer hos mor og far?

Eller har I som forældre stadig jeres voksne barn boende hjemme? Og synes I, det er ved at være på høje tid, at barnet flyver fra reden?

Så vil TV 2 gerne hjælpe jer i processen med at finde en bolig og lære den unge at stå på egne ben.

Er I interesserede i at høre mere, så send en mail til: flyt@stv.dk

”Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af det produktionsselskab, der producerer programmet for TV 2. Produktionsselskabet er i den forbindelse selvstændigt dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan finde information herom på produktionsselskabets hjemmeside: (www.stv.dk). Alle henvendelser om behandlingen af dine oplysninger skal rettes til produktionsselskabet.”