Tv

Er du den næste vinder af 'Hjem til Gården´?

Drømmer du om en ny udfordring i hverdagen? Og tør du tage på en personlig rejse, der har potentialet til at forandre dit liv?

TV2 og Strong Productions leder nu efter medvirkende, der vil udfordre sig selv både fysisk og mentalt i en ny sæson af ”Hjem til gården”.

I ”Hjem til gården” skal du flytte ind på en primitiv gård uden elektricitet, rindende vand og andre moderne hjælpemidler.

Livet på gården drejer sig om at du sammen med de andre beboere skal være selvforsynende, løse opgaver i fællesskab og gradvist bygge gården op.

Her venter et enklere, men ikke nødvendigvis nemmere liv, langt væk fra smartphones, civilisation og det liv, vi ellers er vant til.

Det vil være en rejse fyldt med nye bekendtskaber og udfordringer, som kan give dig oplevelser for livet. Til gengæld venter en hård hverdag fra solen står op, med køer, der skal malkes, grise, der skal passes og med fingrene helt nede i mulden.

Samtidig er 'Hjem til Gården' en individuel konkurrence, hvor du har muligheden for at vinde en stor pengepræmie, hvis du har viljen og styrken til at gå hele vejen.

Vi søger mænd og kvinder i alle aldre og med alle typer baggrund. Det er ikke afgørende, hvad du kan, men hvem du er.

Optagelserne foregår i Danmark, og for at kunne deltage, skal du kunne tage fri fra arbejde i 7 sammenhængende uger i en periode fra start august 2019.

Tør du gå forrest, når det virkelig gælder og kan du vinde det hele?

Tilmeld dig her

Vi glæder os til at høre fra dig!