Tv

TV 2 søger sunde familier

Programmerne 'Min sindssygt sunde familie' har inspireret mange seere.

TV 2 vil gerne i kontakt med flere familier, der har valgt at leve sundt og har indrettet hverdagen efter det.

Er det dig og din familie? Har I fokus på krop og sind, på velvære, kost og/eller motion? Eller dyrker I en helt anden form for sund livsstil?

Hvis I via jeres sundhed har gjort til- og fravalg, så hører vi meget gerne fra jer.

Vi vil lade eksperter undersøge vores medvirkende for at se, hvilken effekt livsstilen har på krop og sind. En ny programserie skal således give et større indblik i, hvad kost, motion og livsstil betyder for os. Altså ingen løftet pegefinger blot viden og indsigt i hvad præcis jeres sundhed gør ved kroppen.

Send os en hilsen på: familie@koncern.dk

”Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af det produktionsselskab, der producerer programmet for TV 2. Produktionsselskabet er i den forbindelse selvstændigt dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Alle henvendelser om behandlingen af dine oplysninger skal rettes til produktionsselskabet. www.koncern.dk