Tv

TV 2 søger skønne pensionister

TV 2 søger skønne pensionister

TV 2 søger pensionister i Københavnsområdet, Aarhus, Aalborg og Odense til at medvirke i et program, der skal optages i august/september 2019.

Man skal have mod på at lade en ung boligsøgende flytte ind i sit hjem i nogle uger, for at se om der er grobund for at bo sammen på sigt. Det er et fint og sobert tv-program, hvor der bygges bro mellem to generationer, og hvor der er mulighed for at udveksle livssyn og livserfaringer. Ikke mindst yde gensidig hjælp til hinanden - og måske nye værdifulde venskaber kan opstå.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere, så skriv til os på:

martin.heurlin@nordiskfilmtv.com eller

michelle.christensen@nordiskfilmtv.com

Vi glæder os til at høre fra dig

”Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af det produktionsselskab, der producerer programmet for TV 2. Produktionsselskabet er i den forbindelse selvstændigt dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan til enhver tid finde information om produktionsselskabet på jeres hjemmeside. https://www.nordiskfilmtv.dk