Tv

SKJULTE SKATTE SØGES

Skjulte skatte søges TV 2

TV 2 FRI søger skæve og spændende genstande, og måske har du lige det, vi leder efter?

TV 2 FRI leder efter skæve og spændende ting fra gemmerne. Det kan være alt fra en gammel Fiat 500, Preben Elkjærs shorts fra 1984, Coca Colas 100 års jubilæumsflaske til Mogens Lassens Foldestol eller andre genstande med en særlig historie.

Måske har du - eller en du kender - lige det, vi leder efter?

Genstandene bliver vist i et helt nyt livsstilsprogram på TV2 FRI, hvor nøje udvalgte og passionerede købere tager ud på markeder i sommerlandet for at byde på danskernes skjulte skatte i alle prislejer og størrelser. Fælles for dem er, at de er unikke eller har en særlig historie.

Har du lige den genstand, vi mangler? Og vil du gerne have den vurderet og måske solgt, så kontakt os på:

Tlf.: 31159957

Mail: marked@blu.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.