Tv

TV 2 PLAY app: Hent den til både iOS og Android

TV 2 PLAY app har fået nyt design: Forbedret brugeroplevelse og look. Læs om TV 2 PLAY apps nye funktioner lige her.

TV 2 har netop lanceret en ny TV 2 PLAY-app, der ud over et nyt look & feel byder på en forbedret brugeroplevelse i form af ny navigation, hvor der bl.a. er fokus på nyheder og aktualitet.

Appen er blevet redesignet og udviklet fra bunden med fokus på Content Discovery, der skal gøre det lettere for brugerne at finde alt det gode indhold fra TV 2. Den nye app er et vigtigt skridt på vejen hen mod en mere personlig PLAY-tjeneste.

Hent gratis TV 2 PLAY app til iOS, iPhone og iPad i App Store lige her

Hent gratis TV 2 PLAY app til Android smartphone og tablet i Play Store lige her

’I gang med at se’-funktion

Den nye TV 2 PLAY-app indeholder også nye funktioner, blandt andet en ’I gang med at se’-funktion, hvor brugerne kan finde og genoptage seneste afspilninger. Dette er første skidt på vejen til at gøre PLAY til en personlig oplevelse.

Nyt look med ny navigation og større billeder

Med den nye menu forbedres brugeroplevelsen med en mere logisk navngivning, som guider brugerne i den rigtige retning af det indhold, de vil se. Menuen fremhæver blandt andet aktualiteten på TV 2 PLAY, og med Udforsk-sektionen introduceres et nyt område, hvor brugerne kan gå på opdagelse i TV 2 PLAYs indhold via filtrering eller søgning. Udforsk-sektionen understøtter brugerrejsen til dem, som godt ved, hvad de er i humør til, men måske ikke præcist ved, hvad de vil se endnu.

Billedoplevelsen er også forbedret med større billeder, der i højere grad kan inspirere brugerne til at gå på opdagelse i TV 2 PLAYs indhold.

Fokus på nyheder og aktualitet

Nyheder og aktualitet fylder mere i den nye TV 2 PLAY-app, fordi det – sammen med det øvrige danske kvalitetsindhold i appen – er én af TV 2 PLAYs styrkepositioner. Danskerne vil gerne holde sig opdateret og have overblik over de væsentligste nyheder fra TV 2, ligesom de i stor stil søger mod TV 2s dokumentarer – også på TV 2 PLAY. Med den nye sektion bliver det lettere at tilgå nyheder og aktualitet fra TV 2, ligesom nyheder og dokumentarstof også vil fylde mere på forsiden af appen.

Appen kan hentes af både iPhone og Android mobiltelefonbrugere samt af iPad og Android tabletbrugere, i henholdsvis Apples App Store og Googles Play Store.

Hent gratis TV 2 PLAY app til iOS, iPhone og iPad i App Store lige her

Hent gratis TV 2 PLAY app til Android smartphone og tablet i Play Store lige her

Med et TV 2 PLAY-abonnement for dig og hele familien er I sikret adgang til:

  • Programmer og live-tv fra alle TV 2s kanaler – TV 2, TV 2 ZULU, TV 2 NEWS, TV 2 SPORT, TV 2 CHARLIE og TV 2 FRI

  • Serier og underholdningsprogrammer – Landmand søger kærlighed, Vild med Dans, Toppen af poppen, Rita, Perfekte steder, Badehotellet, Dicte, Kurs mod fjerne kyster, etc.

  • Comedy og satire – Natholdet, Dybvad, Klovn, Danish Dynamite, Ditzel all Inklusiv, etc.

  • Små og store sportsbegivenheder som Tour de France og Vuelta a España

  • Nyheder og magasiner fra TV 2, TV 2 NEWS og TV 2 ECHO

  • Film – nye og ældre, såvel som danske og udenlandske

  • Ubegrænset adgang til TV 2 PLAYs serier og programmer uanset tid og sted

Hent vores gratis app som en del af dit abonnement, og du kan med det samme se vores indhold af film, serier og programmer på alle dine devices. Har du ikke et abonnement, kan du få 30 dages gratis TV 2 PLAY-abonnement. Få det perfekte TV 2 PLAY-abonnement for dig lige her