Tv

3xBeliggenhed udvider og søger nu medvirkende der skal købe sommerhus!

Til tre særlige programmer af 3xBeliggenhed leder boligeksperterne Sara Lygum og Christian Borregaard efter sommerhussøgende rundt om i hele Danmark.

De to eksperter vil bruge al deres erfaring og ekspertise til at finde det helt rigtige sommerhus til netop jer. Så drømmer du om at nyde de næste sommre i dit helt eget sommerhus, er dette muligheden for at få den bedste hjælp, man kan ønske sig.

Vi leder efter par, familier, samboende, enlige forældre, søskende eller måske gode venner, der leder efter et sommerhus sammen, så skriv til os på bolig@mastifftv.dk. Skriv navn, nuværende adresse, tlf. og e-mail samt lidt om jer selv, budget og jeres sommer-boligdrømme.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af TV 2 DANMARK A/S, som i den forbindelse er ansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan til enhver tid finde information om produktionsselskabet på www.mastifftv.dk