Tv

Hjemmegående kvinder søges til ny TV 2-dokumentarserie

TV 2 søger kvinder, der aktivt har valgt at være hjemmegående. TV 2

Til en ny TV 2-dokumentarserie vil vi gerne i kontakt med kvinder, der aktivt har valgt livet som hjemmegående.

Til en ny TV 2-dokumentarserie vil vi gerne i kontakt med kvinder, der aktivt har valgt livet som hjemmegående, og som vil dele deres historie med resten af Danmark. Måske DU er en af dem?

Måske ønsker du andre rammer for dine børn end samfundet tilbyder?

Måske var din mor og mormor også hjemmegående, og du vil videreføre traditionen?

Måske muliggør din mands indtægt, at du kan gå hjemme og dyrke dine interesser - eller måske hans job kræver en hjemmegående forælder?

Uanset hvorfor DU er hjemmegående, og hvordan DU lever dit liv, så hører vi rigtig gerne fra dig for at undersøge:

Hvorfor vælger kvinder anno 2019 livet som hjemmegående?

Hvordan leves livet som hjemmegående?

Send et par ord om dig selv og vedhæft et vellignende foto (evt. video) og dine kontaktinformationer til casting@impacttv.dk.

Programmet ønsker at afspejle hjemmegående kvinder i hele Danmark. Derfor opfordrer vi alle kvinder uanset alder, bopæl, økonomi, religion og etnisk baggrund til at søge.

Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af det produktionsselskab, der producerer programmet for TV 2. Produktionsselskabet er i den forbindelse selvstændigt dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan til enhver tid finde information på produktionsselskabets hjemmeside: www.impacttv.dk. Alle henvendelser om behandlingen af dine oplysninger skal rettes til produktionsselskabet.