Tv

Vil dit barn ikke i skole?

TV 2 søger forældre til dokumentarserie om børn, unge og mistrivsel.    TV 2

TV 2 søger forældre til dokumentarserie om børn, unge og mistrivsel.

Et stigende antal børn lider af skolevægring og udviser tegn på, at skolen er et svært sted at være. Flere forældre føler sig magtesløse og barnets skolefravær kan have store konsekvenser for barnets udvikling, sociale relationer og generelle trivsel.

TV 2 vil gerne i kontakt med forældre til børn og unge, der viser tegn på mistrivsel og som påvirker deres evne og lyst til at have en normal hverdag med uddannelse, skole eller børnehave.

Hvis du har lyst til at fortælle os om dine erfaringer og oplevelser, og vil du gerne høre mere om dokumentarprojektet, så kontakt os på mail kontakt@dokukom.dk. Skriv gerne kort om din situation.

Alle henvendelser til redaktionen er 100% uforpligtende og behandles fortroligt.

Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af det produktionsselskab, der producerer programmet for TV 2. Produktionsselskabet er i den forbindelse selvstændigt dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan til enhver tid finde information på produktionsselskabets hjemmeside: https://www.dokumentarkompagniet.com. Alle henvendelser om behandlingen af dine oplysninger skal rettes til produktionsselskabet.