Tv

Publikum søges til 'Den vildeste danser'

Publikum søges til 'Den vildeste danser' TV 2 Danmark

Vil du være publikum til TV 2's nye store danseprogram og være med til at sende landets dygtigste dansere videre i konkurrencen?

I ’Den vildeste danser’ jagter de tre dansekaptajner Silas Holst, Mille Gori og Sonny Fredie Pedersen landets mest passionerede dansere, der skal dyste om at danse sig til en plads på én af de erfarne danseres hold - forhåbentlig hele vejen til finalen.

Som publikum til ’Den vildeste danser’ er det dig, der bestemmer, hvem der skal videre i konkurrencen. Deltagerne danser bag et spejl, og mens de ikke selv kan se ud i salen, kan både publikum og dansekaptajner se ind til dem. Først når 75% af publikummerne har stemt ja, åbner det magiske spejl.

Vil du stemme med 10., 12. og 13. december, når unge og gamle, solister og grupper, amatører og professionelle viser deres danseglæde og -talent for hele Danmark?

Så køb din billet lige her: www.bit.ly/denvildestedansertv2