Tv

Drømmer du om at finde den ægte kærlighed?

TV 2 søger sprudlende, sjove, søde, fantastiske singlekvinder og -mænd i alderen 25-55 år, bosat på Sjælland, som alle ønsker at finde den ægte kærlighed. TV 2

Til et nyt, hjertevarmt tv-program søger TV 2 singlekvinder og -mænd i alderen 25-55 år, bosat på Sjælland.

Drømmer du om at finde kærligheden?

Til et nyt, hjertevarmt tv-program søger TV 2 sprudlende, sjove, søde og fantastiske singlekvinder og -mænd i alderen 25-55 år, bosat på Sjælland, som alle ønsker at finde kærligheden.

Skaberne bag succesprogrammet 'Landmand søger kærlighed' kommer nu med et helt nyt datingeksperiment på TV 2. Programmerne bliver ægte, hjertelige, humoristiske og underholdende og sætter værdier til debat. Igennem programmerne vil du få en unik mulighed for at lære deltagerne bedre at kende og finde et match, der passer til dig og dine værdier og ønsker. Optagelserne foregår på Sjælland over en weekend i maj måned 2020.

Om programmet:

Det kan ofte tage flere måneder at finde ud af, om ens date er det rigtige match eller ej. Her fremskynder vi processen ved, at en singlekvinde inviterer fem singlemænd til at flytte ind i en weekend i maj. Hen over de tre dage lærer kvinden de fem bejlere bedre at kende – og forhåbentlig så godt, at det ender lykkeligt med et perfekt match!

Så er du interesseret send din ansøgning på linket her Eller send os en uforpligtende mail på: femfyreflytterind@blu.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig i din jagt på kærligheden.