Tv

Vil du gerne have kontakt til din far igen?

Vil du gerne have kontakt til din far igen? TV 2

Til en ny programserie søger TV 2 mænd og kvinder, der ikke har kontakt til deres far

Forsvandt din far på et tidspunkt ud af dit liv – eller har du måske aldrig kendt ham? Så vil vi meget gerne høre din historie. Uanset om du har valgt ham fra eller det er ham, der droppede kontakten.

TV2 sætter fokus på, at 10.000-vis af os danskere har ingen eller meget ringe kontakt til vores far. Vi spørger, hvad det betyder for et barn at vokse up uden sin far og hvad det betyder for dig som voksen.

Vi vil i programmerne forsøge at opsøge din far – og måske få jer til at mødes. Hvis I begge to har lyst.

Hvis du kan have lyst til at være med – eller hvis du gerne vil høre mere om programmet, så skriv til os.

Din henvendelse er helt uforpligtende og du kan stole på, at vores dialog som udgangspunkt forbliver 100 % fortrolig, indtil du eventuelt beslutter dig for at ville fortælle om dine oplevelser offentligt.

Med venlig hilsen

Thomas Gade & Eva Bejder

gade@bermudaproduction.com

evbe@bermudaproduction.com

Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af produktionsselskabet Bermuda Production, der producerer programmet for TV 2. Produktionsselskabet er i den forbindelse selvstændigt dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan til enhver tid finde information på produktionsselskabets hjemmeside: https://www.bermudaproduction.com. Alle henvendelser om behandlingen af dine oplysninger skal rettes til produktionsselskabet.