Tv

Har I fundet opskriften på sundhed for jer?

Har i fundet opskriften på sundhed for jer? TV 2 Danmark

Har din familie ekstra fokus på krop og sind, på kost og motion? Så hører TV 2 gerne fra dig.

Programmerne "Min sindssygt sunde familie" har inspireret mange seere, og TV 2 vil nu gerne i kontakt med flere familier, der har valgt at leve sundt og har indrettet hverdagen efter det. Kunne det være dig og din familie? Har I fokus på krop og sind, på velvære, kost og/eller motion? Eller dyrker I en helt anden form for sund livsstil? Hvis I via jeres sundhed har gjort til- og fravalg, så hører vi meget gerne fra jer.

TV 2 vil lade eksperter undersøge de medvirkende for at se, hvilken effekt livsstilen har på krop og sind. En ny programserie skal således give et større indblik i, hvad kost, motion og livsstil betyder for os. Altså ingen løftet pegefinger, blot viden og indsigt i, hvad præcis jeres sundhed gør ved kroppen. Kontakt os på sundfamilie@koncern.dk med en kort beskrivelse af jeres livsstil - så kontakter vi jer for en uforpligtende samtale, hvor I også kan høre mere om programmet.