Tv

Trænger dine betydningsfulde ting til en kærlig hånd?

Trænger dine betydningsfulde ting til en kærlig hånd? TV 2

TV 2 FRI søger medvirkende til et nyt program, hvor det gode håndværk giver nyt liv til de ting der betyder allermest for dig.

Har du tabt den skål du arvede fra din mormor? Har du svært ved at få liv i uret fra din oldefar eller har du været nødt til at pakke din elskede første bamse væk, fordi den er ved at gå op i sømmene? Så kan vi måske hjælpe dig.

Til et nyt program til TV 2 FRI søger vi danskere med ting, der trænger til en kærlig hånd. Det kan være et gammelt arvestykke, en souvenir fra en helt speciel ferie eller en helt tredje ting som bringer særlige minder frem og som trænger til at blive repareret. Det skal ikke være værdifulde ting, men ting der har en helt særlig følelsesmæssig betydning for dig.

Tilmelding kan ske via dette link: https://shortaudition.net/V-rkstedet

Hvis du ønsker mere information om programmet inden tilmelding, så er du velkommen til at skrive til: castingdk@warnerbros.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af TV 2 DANMARK A/S, som i den forbindelse er ansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan til enhver tid finde information om produktionsselskabet på http://www.wbitvp.com/denmark