Tv

Er du den næste vinder af 'Hjem til Gården'?

Sammen med 13 andre beboere skal du drive en gård; passe dyrene og afgrøderne og udvide Gården. TV 2

Har du, hvad der skal til for at opbygge og drive en gård – at sørge for din egen mad og vinde over dem, som udfordrer dig?

På Gården er der ingen moderne hjælpemidler – her kan du ikke Google dig til et svar, og hvis du vil have et varmt bad, må du selv sørge for at opvarme vandet først.

Sammen med 13 andre beboere skal du drive en gård; passe dyrene og afgrøderne og udvide Gården. Det kræver samarbejde og fællesskab. Men Hjem til Gården er også en individuel konkurrence, og spiller du dine kort rigtigt, kan du være vinderen, som tager hjem med titlen og en halv million kroner.

Vi søger mænd og kvinder fra alle dele af landet. Det er ikke afgørende, hvad du kan, så længe du har modet til at prøve kræfter med livet på Gården.

Optagelserne foregår i Danmark, og for at kunne deltage, skal du kunne trække stikket fra dit liv i 5 sammenhængende uger fra ca. midt august 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Du kan tilmelde dig lige nu, ved at følge dette link:

https://strongproductions.teamtailor.com/jobs/876504-er-du-den-naeste-vinder-af-hjem-til-garden

Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af det produktionsselskab, der producerer programmet for TV 2. Produktionsselskabet er i den forbindelse selvstændigt dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Alle henvendelser om behandlingen af dine oplysninger skal rettes til produktionsselskabet.