Tv

Få Grøn Grønnere hjem til dig

Få Grøn Grønnere hjem til dig TV 2 Danmark

Oplev enten Phlake, Clara og Carpark North eller en af de andre grønne artister hjemme hos dig.

Hvad er Grønnere Grøn?

Grønnere Grøn præsenteres af Muskelsvindfonden og Tuborg i samarbejde med TV 2, NOVA og LB Forsikring. Grønnere Grøn finder sted lørdag den 25/7. Sammen med NOVA kan du dagen igennem holde Grønnere Grøn mens du fester til god dansk musik og møder artisterne i radioen. Om aftenen kl. 20.00 sender TV 2 og TV 2 PLAY live fra koncerterne med et storslået show med Anders Breinholt som vært.

I de kommende uger kan du ansøge om at blive vært for Grønnere Grøn og en livekoncert hjemme i din have, på din altan, i carporten eller på husbåden. Ansøg om at blive en af de udvalgte værter her.

Hvilke artister kan man ansøge om at blive vært for til sin Grønnere Grøn fest?

Du kan blive vært for en Grønnere Grøn fest med en livekoncert af enten Scarlet Pleasure, Mads Langer, Medina, TopGunn, Clara, Hjalmer, Carpark North og Phlake. Derudover vil der være flere artister på programmet til aftenens liveshow med Anders Breinholt som vært. Vær opmærksom på, at hver artist spiller én koncert ét sted i løbet af dagen.

Hvordan bliver jeg en af de otte værter for en Grønnere Grøn livekoncert?

Hvis du er interesseret i at blive en af de otte værter for Grønnere Grøn og dermed få en livekoncert hjem i din have, på din altan, husbåden eller noget helt andet, så har du mulighed for at tilmelde dig castingen her. For at blive taget i betragtning skal du sende en ansøgning og fortælle, hvorfor det lige er dig, der skal være vært for Grønnere Grøn. Ansøgningen er skriftlig, men for at deltage skal du også lave en kort video, hvor du viser stedet for din Grønnere Grøn fest frem og fortæller lidt om, hvilken fest du drømmer om at holde, og hvem du vil invitere med som dine gæster. Castingen slutter d. 3. juli.

Du skal være opmærksom på at det kun er muligt at ansøge, hvis du har et privat koncertsted til Grønnere Grøn (fx din have, din altan, din husbåd - der er intet minimumskrav om m2). Derudover skal du være 18+ år og bosat i Danmark. Læs mere om betingelserne for at tilmelde sig castingen her.