Tv

3xBeliggenhed søger medvirkende der skal købe sommerhus!

Sara Lygum og Christian Borregaard er klar til at finde det helt rigtige sommerhus til netop jer. TV 2

Til tre særlige programmer af 3xBeliggenhed leder boligeksperterne Sara Lygum og Christian Borregaard efter sommerhussøgende rundt om i hele Danmark.

De to eksperter vil bruge al deres erfaring og ekspertise til at finde det helt rigtige sommerhus til netop jer. Så drømmer du om at nyde de næste somre i dit helt eget sommerhus, er dette muligheden for at få den bedste hjælp, man kan ønske sig.

Vi leder efter par, familier, samboende, enlige forældre, søskende eller måske gode venner, der leder efter et sommerhus. Skriv endelig til os på bolig@mastifftv.dk. Skriv navn, nuværende adresse, tlf. og e-mail samt lidt om jer selv, budget og jeres sommer-boligdrømme.

Vi glæder os til at høre fra jer.

”Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af det produktionsselskab, der producerer programmet for TV 2. Produktionsselskabet er i den forbindelse selvstændigt dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan til enhver tid finde information på produktionsselskabets hjemmeside: (link til produktionsselskabets privatlivspolitik). Alle henvendelser om behandlingen af dine oplysninger skal rettes til produktionsselskabet.”