Tv

X Factor pre-casting

Tilmeldingen til næste sæson af X Factor er åben, og pre-castingdagene er lige om hjørnet.

Kom og syng dit hjerte ud til en af de to pre-castdage:

- i Aarhus den 13. august

- i København den 15. august

Udover at dagene bliver fyldt med sang, vil de første tv-optagelser blive filmet - og det sker selvfølgelig med programmets vært Sofie Linde i spidsen.

Til precasting kan du enten have tilmeldt dig i forvejen eller gøre det ved ankomst. Inden du dukker op på dagen kan du tilmelde dig lige her. Når du har tilmeldt dig, får du sendt en invitation pr mail med information om precastingen.

Steps på dagen:

- Ankomst og indskrivning ved tjek-in-skranken

- Sang foran X Factors precastere

- Interview

Når du møder op på precastingdagen vil X Factor-teamet tage imod dig ved indskrivningsskranken. Her får du dit deltagenummer, der vil følge dig resten af dagen. Det er ikke et nummer, der fortæller noget om rækkefølgen, hvori man kommer ind til casting, men et nummer, som vi bruger til registrering.

Hvad rækkefølgen angår, bestræber vi os så vidt muligt på at følge "først-til-mølle"-princippet, men ventetid kan ikke undgås, så afsæt hele dagen. I ventetiden kan du varme stemmen lidt op, stemme guitaren eller få styr på nerverne. Afhængig af sundhedsstyrelsens anbefalinger er du velkommen til at tage dit eget heppekor med.

Du skal synge foran to nøje udvalgte pre-castere. De vil afgøre, hvorvidt du skal i betragtning til at komme til den officielle audition i slutningen af september. Foran pre-casterne skal du som minimum synge et vers og et omkvæd, som du har forberedt til dagen. Du kan blive bedt om at synge et andet nummer, og det er derfor rigtig godt, at du har forberedt to sange. Du skal synge a capella, det vil sige uden akkompagnement ellermusik. Det er dog muligt at medbringe akustiske instrumenter.

Efter du har sunget, vil pre-casterne give dig svar på, om du går videre eller ej. Hvis du går videre, skal du interviewes, inden vi slipper dig for denne gang. Under interviewet lærer vi dig bedre at kende.

X Factor teamet står klar til at guide dig, svare på spørgsmål og sørge for, at du har de helt rigtige rammer for en god oplevelse.

TILMELD DIG HER

X Factor-redaktionen hvis du har spørgsmål til forløbet som deltager. Det kan du gøre via vores Facebook casterside eller messenger. Du kan også sende en mail tilxfactor@blu.dk.