Tv

TV 2s Bachelor er fundet: Nu mangler kun kvinderne

Her er han – dette års Bachelor, Casper Berthelsen! TV 2

TV 2 søger kvindelige medvirkende til programmet Bachelor. Måske det er dig?

TV 2s Bachelor

32-årige Casper Berthelsen er dette års Bachelor, som under Grækenlands romantiske sol skal date 18 kvinder med det mål at finde kærligheden, når den verdensomspændende tv-succes ’The Bachelor’ kommer til TV2.

TV 2 søger kvindelige medvirkende

Er du single kvinde, leder du efter dit livs store kærlighed, og tror du, at Casper kunne være din drømmefyr?

Så se mere her, og ansøg, hvis du har lyst til at date Casper: https://shortaudition.net/The-Bachelor-kvinder

Optagelserne varer i fem uger og vil finde sted på Rhodos til efteråret.

Casting foregår løbende fra dags dato. For nærmere information kontakt castingdk@warnerbros.com

Casper Berthelsen

Som uddannet kaptajn i Flyvevåbnet, HR-partner i Forsvarsministeriets Personalestyrelse og med en rejselyst som har bragt ham langt omkring i verden, er århusianske Casper Berthelsen et sted i sit liv, hvor kun den sidste brik i puslespillet mangler: “Jeg er et sted i mit liv lige nu, hvor jeg føler mig klar til at finde den eneste ene”.

Gennem verdens største og mest eventyrlige datingprogram ’The Bachelor’, får den eftertragtede ungkarl, Casper Berthelsen, en enestående mulighed for at møde den helt rette kvinde at dele sit liv med. I luksuriøse og romantiske omgivelser skal han date en række nøje udvalgte kvinder, for til sidst at ende med sin udkårne.

Om drømmekvinden:

Casper er en ærlig, nysgerrig og empatisk person, som søger en kvinde, der besidder samme egenskaber. “Hun skal hvile i sig selv, stå inde for den, hun er, uanset hvad hun gør eller laver til hverdag, men vigtigst af alt skal kvinden, jeg søger, oprigtigt være klar til at finde en kæreste”. Han drømmer om at skabe sin egen familie – og sammen med den store kærlighed, må også gerne følge en bedste ven for livet.

Vi glæder os til at høre fra dig.