Tv

Datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed' får endnu en sæson

Stine fik sin Niels i 'Landmand søger kærlighed', og man kan allerede nu tilmelde sig den nye sæson, hvis man er landmand og single.

Drømmer du om at finde den store kærlighed – eller kender du en, der gør?

Så finder du tilmeldingen ved at klikke HER.

”Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af det produktionsselskab, der producerer programmet for TV 2. Produktionsselskabet er i den forbindelse selvstændigt dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan til enhver tid finde information på produktionsselskabets hjemmeside: (link til produktionsselskabets privatlivspolitik). Alle henvendelser om behandlingen af dine oplysninger skal rettes til produktionsselskabet”.

Succes med kvindelig landmand

Programredaktør Mads Volck siger, at det har været en forfriskende succes at have kvindelige landmænd med i den sæson, som man lige nu kan se afslutningen på.

Han håber, at mange landmænd med forskellige baggrunde har lyst til at tilmelde sig den nye sæson, hvis de har et oprigtigt ønske om at finde kærligheden.

- Det lykkes ofte at bringe folk sammen, når vores medvirkende tør være sårbare og gå hundrede procent ind i jagten på kærlighed, siger han.

Se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 PLAY