Tv

Er du ludoman eller tæt på en ludoman?

TV 2 søger medvirkende til en dokumentar om omkostningerne ved at være spilafhængig.

Vi søger derfor kontakt til personer, der har ludomani helt tæt på kroppen.

Det kan enten være, fordi du selv er afhængig af spil eller er pårørende til en person, der lider af spilafhængighed.

Tal viser at op mod 10.000 danskere lider af ludomani, mens 125.000 danskere har problemer med pengespil. Fra politisk side forhandles der netop nu om en ny lovgivning på området. Vi har fuld forståelse for, at du lige nu kan være i en vanskelig situation og kontakten er selvfølgelig helt uforpligtende.

Skriv til caster@thecompound.dk for at høre mere.

Vi ser frem til at høre fra dig!

”Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af det produktionsselskab, der producerer programmet for TV 2. Produktionsselskabet er i den forbindelse selvstændigt dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan til enhver tid finde information på produktionsselskabets hjemmeside: (link til produktionsselskabets privatlivspolitik). Alle henvendelser om behandlingen af dine oplysninger skal rettes til produktionsselskabet.”