Tv

Oplev de store danskere i Cecilie Frøkjærs nye show Deja-Vu

Nu er der gratis publikums-pladser til helt særlige optagelser med Cecilie Frøkjær og en række af de største personligheder indenfor dansk kultur.

Nu er der gratis publikums-pladser til helt særlige optagelser med Cecilie Frøkjær og en række af de største personligheder indenfor dansk kultur, politik og underholdning. Vi byder på drikkevarer og snacks, det er på Østerbro i København - og det bliver spændende og underholdende!

Vi optager nu en serie af helt særlige programmer, hvor en række af de største personligheder indenfor dansk underholdning, politik og kultur kommer i studiet og taler med Cecilie Frøkjær om skelsættende begivenheder i deres liv og ser med nye øjne på deres personlige livsrejse.

Der er to hovedpersoner i hvert program, og undervejs i programrækken vil man møde bl.a. Casper Christensen, Sanne Salomonsen, Jan Gintberg, Linse Kessler og Helle Thorning Schmidt såvel som andre store personligheder, der har betydet noget særligt på deres felt.

Disse betydningsfulde, intense møder foregår foran et lille, udvalgt publikumØsterbro i København. Og du kan være med, helt gratis.

Vi byder på drikkevarer og snacks. Det tager omkring to timer, og børn på minimum 12 år er velkomne i selskab med voksne.

Vi følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så alle kan være helt corona-trygge. Vi kører derfor bl.a. med ekstra plads mellem publikum, skærpet hygiejne og et publikum, som er mindre end det plejer. Vælg mellem:

Onsdag d. 25. november, mødetid kl. 16:15

Onsdag d. 25. november, mødetid kl. 18:40

Mandag d. 30. november, mødetid kl. 14:15

Mandag d. 30. november, mødetid kl. 16:15

Onsdag d. 2. december, mødetid kl. 16:15

Onsdag d. 2. december, mødetid kl. 18:40

Mandag d. 7. december, mødetid kl. 16:15

Mandag d. 7. december, mødetid kl. 18:40

Hvis du vil med på gæstelisten, så send en mail til talkshow@tvpublikum.dk. Husk at skrive:

  • Dit fulde navn
  • Ønsket tidspunkt
  • Ønsket antal pladser
  • Alder på hver enkelt af jer
  • Dit mobilnummer
  • At du lover at skrive til os hurtigst muligt, hvis du bliver syg eller af anden årsag ikke skal bruge alle pladserne

Vi vælger publikum til disse optagelser så forskellige aldersgrupper er repræsenteret - og altså ikke efter først-til-mølle. Når vi har reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med bekræftelse og nærmere praktisk info. Det kan godt tage nogle dage, før du får svar.