Tv

Blev du forladt af din mor eller far?

TV 2 søger medvirkende til en serie om konsekvenserne ved, at en forælder forsvinder ud af et barns liv.

Hvis du gerne vil finde svaret på, hvorfor din mor eller far forsvandt ud af dit liv, da du var barn, så vil vi gerne høre fra dig. Du skal være over 18 år og have mod på sammen med os at finde og kontakte din mor eller far. Vi glæder os til at høre din historie.

Kontakt os på: stsk@bermudaproduction.com eller ring på telefon 28260650 til en helt uforpligtende snak.

Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af det produktionsselskab, der producerer programmet for TV 2. Produktionsselskabet er i den forbindelse selvstændigt dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan til enhver tid finde information på produktionsselskabets hjemmeside: https://www.bermudaproduction.com/. Alle henvendelser om behandlingen af dine oplysninger skal rettes til produktionsselskabet.