Tv

Drømmer I om at vinde et sommerhus?

TV 2 søger medvirkende, der er vilde med gør-det-selv-projekter, elsker at indrette og tør kaste sig ud i en kæmpe udfordring. Er det jer?

I Sommerdrømme dyster fire makkerpar, med hænderne rigtig skruet på, om at skabe hver deres drømmesommerhus. I løbet af sommeren skal de indrette og personliggøre sommerhusene. Når sommeren går på hæld, bliver ét par kåret som vindere - og bliver dermed et sommerhus rigere.

Vi leder efter par i alle tænkelige konstellationer: Søskende, forældre/børn, fætter/kusine, andre familierelationer, venner, kollegaer, ægtepar, kærester, naboer, osv. Det vigtigste er, at I drømmer om et fælles sommerhus.

Konkurrencen udspiller sig over seks-syv uger fra start-august til midt-september 2021.

Bemærk at man skal være minimum 18 år for at deltage og at det ikke er muligt at have spædbørn eller børn med under optagelserne.

Er det jer, vi leder efter? Så send endelig en ansøgning så hurtigt som muligt!

Vi glæder os så meget til at høre fra jer!

Ansøg her

Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af det produktionsselskab, der producerer programmet for TV 2. Produktionsselskabet er i den forbindelse selvstændigt dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan til enhver tid finde information på produktionsselskabets hjemmeside: https://www.strongproductions.dk/privacy-statement/ Alle henvendelser om behandlingen af dine oplysninger skal rettes til produktionsselskabet