Tv

Singler søges til kærlighedseksperimentet Alene sammen

Er du træt af det hurtige datingliv og overfladiske møder? Så har du nu chancen for at prøve noget helt andet i jagten på en kæreste

I første sæson af Alene Sammen, så vi hvordan Mette og Jens fandt hinanden – og nu leder vi igen efter otte singler, som vil medvirke i et unikt eksperiment. To eksperter matcher fire par, baseret på en omfattende personlighedstest – og hvert par får en lille svensk ø, hvor de skal tilbringe ti dage alene sammen. Uden mobiler, netværk eller anden kontakt til omverdenen.

Er tid og nærvær nøglen?

Fordybet i naturen får du roen til at lære et andet menneske rigtigt at kende. Hvad sker der, når I er alene sammen i 10 dage uden sociale medier og andre forstyrrelser. Vi undersøger om tid og nærvær er nøglen til kærlighed. Kan ægte følelser gro, når I investerer den rette tid, og hverdagens larm er byttet ud med smuk natur, lange, lune nætter ved bålet og morgenbad i de svenske søer?

Hvis du er klar til at finde kærligheden og har mod på at lede efter den på en øde ø, så send os en ansøgning.

For at deltage skal du kunne være væk i 12 sammenhængende dage i august 2021.

Klik på linket for at søge: https://shortaudition.com/Alene-Sammen-2