Tv

Værkstedet puster igen nyt liv i gamle minder

TV 2 FRI søger igen medvirkende til Værkstedet, hvor det gode håndværk giver nyt liv til gamle minder.

Har du tabt den skål du arvede fra din mormor? Har du svært ved at få liv i uret fra din oldefar eller har du været nødt til at pakke din elskede første bamse væk, fordi den er ved at gå op i sømmene? Så kan vi måske hjælpe dig.

Til Værkstedet på TV 2 FRI søger vi danskere med ting, der trænger til en kærlig hånd. Det kan være et gammelt arvestykke, en souvenir fra en hel speciel ferie eller en helt tredje ting som bringer særlige minder frem og som trænger til at blive repareret. Det behøver ikke være værdifulde ting, men ting der har en helt særlig følelsesmæssig betydning for dig.

Tilmelding kan ske via dette link: https://shortaudition.net/Vaerkstedet-2021

Hvis du ønsker mere information om programmet inden tilmelding, så er du velkommen til at skrive til: castingdk@warnerbros.com

Vi glæder os til at høre fra dig.