Tv

TV 2 OIII søger medvirkende til anden sæson af 'Mit nye værelse'

Har din bedste ven, din bror eller søster eller dit barn fortjent at få opfyldt drømmen om et helt nyt værelse? Så er det nu du skal slå til!

Efter sommerferien starter Drive Studios og Nordisk Film optagelserne til anden sæson af 'Mit Nye værelse'. I programmet kommer vores vært Malthe og en boligekspert på besøg hjemme hos et barn, og på to dage forvandler de selv de mest håbløse børneværelser til det sejeste rum i hjemmet.

De finder på gode løsninger, hvis det kniber med pladsen eller for meget rod, de tryller børneværelser til teenageværelser, og så elsker de temaværelser. Så hvis du kender et barn, der har fortjent at få besøg, så er det nu, du skal melde dem til programmet her.

Det eneste krav er, at barnet skal være mellem 9 og 13 år, og du skal komme med en god grund til, at det lige netop er hans eller hendes værelse, der har fortjent en kærlig hånd.

Du og det barn, du har indstillet, skal kunne sætte to dage af til optagelserne, og vi skal have fuld adgang til værelset i de dage.

Vi caster løbende til og med d. 18. juni.

For spørgsmål vedr. tilmelding skriv til: https://form.jotform.com/221842384484360

Vi glæder os til at høre fra dig.