Tv

TV 2 og Kræftens Bekæmpelse søger medvirkende til Knæk Cancer-kampagnefilm

Har du lyst til at medvirke i årets kampagnefilm for Knæk Cancer?

TV 2 og Kræftens Bekæmpelse leder specifikt efter personer, som i løbet af august eller start september skal til lægekonsultation på hospitalet og forhåbentlig have en positiv besked på deres kræftforløb. Dvs. personer, som har været igennem eller er i et behandlingsforløb, og som skal have svar på virkning af behandling/scanning eller operation. I den endelige film vil vi skildre personer i alle stadier af et kræftforløb, men nu leder vi specifikt efter personer, som forhåbentlig snart er igennem deres kræftforløb.

Om kampagnefilmen

Formålet med kampagnefilmen er at sætte fokus på Knæk Cancer og få så mange som muligt engageret i initiativet. Budskabet er, at kræft rammer 1 ud af 3 danskere - og at kræft kan ramme alle. Kampagnefilmen vil blive vist på TV 2s kanaler og digitale platforme i 2-3 uger op til Knæk Cancer-ugen (uge 43).

Rent praktisk

Hvis du er interesseret i at deltage, så send en mail til knaekcancer@tv2.dk med følgende:

  • Et vellignende foto af dig selv
  • Hvilket hospital du har en aftale med
  • Kontaktinformation i form af navn, alder, adresse, mobil og mail.

Så vil vi kontakte dig for at høre, hvornår du har en samtale med hospitalet samt høre mere om dit kræftforløb.

Når du skriver til os, giver du samtidig samtykke til, at vi må opbevare dine kontaktoplysninger i en periode frem til Knæk Cancer. Herefter vil alle dine data blive slettet. Du kan læse mere om, hvordan TV 2 behandler persondata her: https://vilkaar.kundeservice.tv2.dk/hc/da/articles/360010842994-Privatlivspolitik-for-juridiskafdeling-og-kommunikationsafdelingen-i-TV-2-Danmark-A-S