Mit møde med H.K.H Kronprinsesse Mary

TV 2 søger medvirkende til en ny dokumentar i anledning af H.K.H. Kronprinsesse Marys 50 års fødselsdag.

Har du mødt Kronprinsessen i forbindelse med hendes arbejde - og har du en helt særlig oplevelse, som du ønsker at dele? Så er det dig, som vi leder efter!

I dette portræt skildrer vi, hvordan H.K.H. Kronprinsesse Mary med sit store engagement og dygtighed er med til at føre et af verdens ældste Kongehuse ind i en ny tid. Kronprinsessen er særligt kendt for at komme helt tæt på danskerne gennem sit arbejde. Derfor er vi interesseret i at komme i kontakt med danskere, der har haft mulighed for at komme helt tæt på Kronprinsessen i forbindelse med et officielt arrangement.

Så har du et særligt minde fra dit møde med Kronprinsessen, så skriv til juor@bermudaproduction.com. I mailen må du meget gerne skrive: Navn, telefonnummer samt en kort beskrivelse af dit møde med Kronprinsessen.