Tv

Landmand søger kærlighed mangler nye modige mennesker

Er du landmand og drømmer du om at finde kærligheden? Så er der endnu en chance til at få hjælp af Lene Beier.

Alle både unge og gamle har ret til kærlighed, men det kræver mod at jagte den eneste ene, og det kan være svært at finde en, hvis man bor på en gård lang ude på landet, og der ikke kommer ret mange interessante emner forbi. Heldigvis har TV 2 og Lene Beier igennem årene hjulpet mange landmænd med at finde kærligheden, og de har efterfølgende stiftet familie. I løbet af sommeren 2022 har nye landmænd mulighed for at date bejlere, der alle har mod på et liv på landet, og som også drømmer om at finde kærligheden.

Ansøg her, hvis du er landmand eller hvis du kender en egnet landmand:

https://shortaudition.net/landmand-s9-landmaend [shortaudition.net]