Tv

Nybyggerne kommer til Horsens i 2022, så meld jer til, hvis I har mod på at slippe kreativiteten løs

Hvis I går og drømmer om at sætte jeres eget præg på et helt råt hus, så er det nu I skal slå til

I syv sæsoner har kreative par rum efter rum skabt deres helt egne drømmehuse. Nu har I mulighed for at gøre dem kunsten efter. TV 2 og Metronome søger nemlig par, der har mod på at give ideerne frit spil og ikke lader sig skræmme af hverken boremaskine eller en rundsav.

Denne gang kommer det populære program til Horsens, hvor fire nye par over 8 uger får mulighed for at danne rammerne om deres kommende hjem.

Så hvis I brænder for at bygge og er gode til at finde på nye, sjove ideer – også når det ikke altid går som planlagt, så meld jer til Nybyggerne nu.

TV 2 og Metronome opfordrer alle på tværs af alder, seksualitet og etnicitet til at melde sig. Det vigtigste er, at I kan tænke kreativt og har lyst til at udfordre jer selv. For at I kan tilmelde jer, kræver det, at I er i en romantisk relation. Det vil sige at I er et par eller en familie. I kan derfor ikke melde jer til som fx søskende eller venner. Der bliver lukket for tilmelding den 17. januar 2022, så tøv ikke med at sende en ansøgning, hvis I søger en unik oplevelse og har lyst til at vise jeres ideer frem.

Tilmeld jer via dette link: https://shortaudition.com/Nybyggerne-2022