Tv

Vil du være publikum til Året der gak 2021?

Du har nu muligheden for at få billetter til TV 2 CHARLIEs store satireshow ”Året der gak” 2021.

Vores værtspar Annette Heick og Rasmus Botoft er klar til at føre jer gennem en forrygende aften, hvor vi kigger tilbage på året der gik med humoristiske briller. Vi giver det politiske Danmark et kærligt klap på kinden i selskab med en masse dygtige komikere.

Glæd dig til at opleve Ørkenens Sønner, Rasmus Bjerg, Trine Gadeberg, Ditte Hansen, Niels Ellegaard og mange flere. TV 2 CHARLIE vil desuden uddele tre priser og hylde de mange dygtige satirikere, der hvert år får os til at kigge med andre øjne på samfundet og grine lidt af os og hinanden.

Showet foregår i Falkoner Salen på Frederiksberg den 7. december 2021. Dørene åbner kl. 18.00.

Hvis du kunne tænke dig at købe billetter til ”Året der gak” 2021, så klik her: https://www.billetlugen.dk/artist/aret-der-gak/