Tv

TV 2 PLAY søger nu kvinder til Bachelor

Er du singlekvinde, leder du efter kærligheden, og drømmer du om et eventyr? Så er det nu du skal søge om at være med i den nye sæson af 'Bachelor'!

Meld dig til casting her.

Caribien i fire uger, palmer, pool og chancen for at møde manden i dit liv - lyder det som noget for dig? Så søger TV 2 PLAY netop nu efter kvinder til den nye sæson af 'Bachelor', hvor der igen i år er to bachelors med - denne gang fra sæsonens start. De to bachelors er fundet - du kan møde dem begge her:

Kasper Skak

Kasper er 34 år gammel og bor i København, hvor han arbejder som Digital Key Account Manager i Krak. Kasper er født og opvokset i Hobro i en kernefamilie med mor, far og tre søskende. Han er familiemenneske og tager ofte til Jylland for at besøge sine søskende, hvor han elsker at være 'superonkel' for sine nevøer og niecer.

TV 2 PLAY søger nu kvinder til Bachelor. Video: TV 2 Danmark

- Jeg er med i 'Bachelor', fordi det er et spændende eventyr, og fordi jeg er klar til at møde mit livs kærlighed, siger Kasper Skak, der beskriver sig selv som et kærligt og følsomt menneske og en romantiker.

Fritiden bliver brugt på sport som fodbold og padeltennis og på at være sammen med vennerne:

- Jeg leder efter en kvinde, der er selvstændig og initiativrig. En, der kan lide at være aktiv og er glad for oplevelser, og så må hun også gerne være klar til at stifte familie på et tidspunkt, siger Kasper Skak.

Philip Geisler Berg

Philip er 27 år og bor i København. Philip har været single i tre år og leder efter en kvinde at dele sit 'hverdags-eventyr' med. Philip har sin egen vandsportsvirksomhed. Han kan godt lide at være aktiv, så meget af fritiden bliver brugt på blandt andet kitesurfing og skydiving.

Mød Phillip fra den nye sæson af 'Bachelor' på TV 2 PLAY. Video: TV 2 Danmark

- Jeg søger en kvinde, som er energisk, humoristisk, klar på eventyr og oplevelser og med gode menneskelige værdier. Måske en at surfe eller springe faldskærm med. Hun skal også gerne være udadvendt og med ben i næsen. En åben og ærlig person, der godt kan lide at have gang i ting, siger Philip Geisler Berg, der også elsker at være sammen med sine venner og er et stort familiemenneske:

- Jeg er ud af det, man nok ville kalde en kernefamilie. Mine forældre er stadig sammen, og jeg har et skønt forhold til dem. Jeg har en storebror og en lillesøster, så jeg er det fjollede midterbarn. Min mor synes, det er ret spændende det hele - og hun kan sagtens se mig være den nye bachelor, siger Philip Geisler Berg.

Casting åben nu

I 'Bachelor' er det de store følelser og den ægte kærlighed, der er i fokus, når 20 danske kvinder rejser til Caribien med drømmen om at finde kærligheden. I lækre omgivelser skal kvinderne på date med årets to bachelors. Et sandt kærlighedseventyr, som forhåbentlig ender med, at to par finder sammen. Lyder Kasper som noget for dig? Gør Philip? Gør de begge?

Så meld dig til casting her.

Optagelserne til 'Bachelor' sæson 2 finder sted i Caribien i januar/februar 2022 og varer i cirka fire uger.